AMENAJARI INTEROARE/EXTERIOARE

Abordand un design vizionar in amenajari interioare si o arhitectura moderna, actuala, bazata pe estetica si functionalitate, ACMB SRL promoveaza servicii de cea mai inalta calitate in materie de amenajari interioare.
Combinand tendinta de simplificare a formelor si finetea materialelor obtinute cu ajutorul tehnologiilor de ultima ora, impreuna cu preferintele clientului, ACMB SRL se dovedeste a fi alegerea ideala in domeniul amenajarilor interioare.
Acordam o atentie deosebita detaliilor, iluminarii elegante, produselor de calitate si binenteles exigentelor clientului.
ACMB SRL, prin divizia de “Amenajari interioare” vine in intampinarea problemelor dumneavoastra, in scopul de a va ajuta sa aveti casa mult visata, cu un minim de efort. Una din echipele noastre de profesionisti va sta la dispozitie de la inceputul lucrarii pana la finalizarea acesteia.
Pentru a veni in intampinarea cerintelor si pentru a creste eficienta si scurtarea timpului dumneavoastra de cautare, ACMB SRL ofera o gama complete si complexa de servicii astfel incat satisfactia dumneavoastra sa fie garantata. Pentru ca dumneavoastra sa fiti multumit de calitatea si timpul scurt de exceutie va oferim o gama variata (completa) de servicii de amenajari interioare:
zugraveli,
tencuieli,
sape mecanizate,
zidarii
montaj gresie-faianta,
montaj rigips,
montaj parchet,
montaj linoleum,
montaj mocheta,
montaj pardoseli
montaj pavaje si pardoseli terasa
montaj usi
montaj ferestre/usi balcon, scari acces pod
montaj porti garaj
montaj rulouri
montaj marchize
montaj porti batante si culiisante
montaj acoperis
Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza.
Va asteptam cu cea mai mare placere sa deveniti clientul nostru, deoarece ACMB SRL doreste sa va ajute acolo unde se pricepe cel mai bine. Experienta noastra in domeniile mai sus mentionate, precum si clientii satisfacuti de serviciile prestate de firma noastra, reprezinta cel mai bun rezultat posibil.