HIDROIZOLATII

ACMB SRL executa sisteme profesionale de hidroizolatii terase, izolatii termice, termohidroizolatii si amenajari diverse, folosind cele mai noi tehnologii si materiale pentru realizarea lor.
Lucrarile de hidroizolatii sunt lucrari pretentioase si cu o mare raspundere.
ACMB SRL lucreaza cu personal calificat in hidroizolatii, realizand lucrari foarte bune, atat din punct de vedere calitativ, cat si estetic.
Aceste hidroizolatii sunt lucrari esentiale pentru orice constructie. De aceea noi punem accent pe calitate, profesionalism, seriozitate, si nu in ultimul rand venim cu PRETURI ACCESIBILE pentru dumneavoastra.
Rolul hidroizolatiilor este de a proteja constructia (blocuri, case, vile, hale, depozite, cladiri de birouri) impotriva actiunii apelor de orice fel (lichid, vapori), ca si impotriva infiltrarii acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra partilor sau elementelor de constructie care vin in contact cu ea:
coroziunea armaturilor si a pieselor metalice inglobate in beton, ducand la reducerea pana la pierderea caracteristicilor mecanice ale elementului atacat;
degradari datorita ciclurilor de inghet-dezghet;
modificari ale caracteristicilor fizico-mecanice ale materialelor;
reducerea capacitatii de izolare termica;
igrasie;
mucegai.
Materialele folosite sunt de ultima generatie, insotite de certificate de garantie si agremente tehnice.
Firma noastra este adaptata noilor standarde tehnologice si specializate in domeniul sistemelor de acoperis sarpanta, sistemelor de acoperis terasa, sistemelor de acoperis verde (cu vegetatie), precum si in domeniul termoizolatiilor.
Astazi firma noastra este una dintre cele mai importante companii in domeniu, realizand hidro si termoizolatii la un inalt standard tehnologic.
Dupa terminarea lucrarii, IN MOD OBLIGATORIU SE VA FACE INUNDAREA TERASEI INTRE 48-72 ORE.
Pentru lucrarile de hidroizolatii oferim garantie atat pentru materiale cat si pentru manopera intre 5 si 15 ani.