Termoizolatii

Oferim sisteme moderne si performante de izolare termica, cat si produse ce confera protectie si decoreaza caminele dumneavoastra (tencuieli, vopseluri lavabile). Este dovedit ca un sistem de izolare termica bine executat asigura atat racoarea binefacatoare pe timpul verii, cat si binemeritata caldura in anotimpurile friguroase.
Sistemele de izolare termica executate de specialistii nostri duc la o reducere cu pana la 50% a pierderilor de caldura si cu 30 % a costurilor cu asigurarea confortului termic. Pentru aceasta insa este nevoie de materiale si manopera de inalta calitate.
Compunerea unui sistem termic de inalta calitate:
adeziv pentru lipire (este necesara o stabilitate mare la impact, dar si o flexibilitate ridicata);
polistiren (detensionat si ignifugat);
plasa de fibra de sticla (sa permita dilatarea si contractia sistemului);
dibluri pentru fixare;
adeziv pentru armare (cu o flexibilitate crescuta, necesar preluarii tensiunilor din sistem).
Sistemul frumusete si protectie:
acest sistem presupune o inalta pricepere in aplicare si finisaje. Este sistemul aparut din necesitatea protectiei si decorarii atat a fatadelor cat si a sistemului termic, conferind acestora o durata mai lunga de viata.
Este un sistem ce va poate arata maiestria aplicatorilor nostri, grija acestora pentru frumos. Este un sistem aparent simplu, dar care necesita o deosebita grija si atentie, acesta aducand plus valoare intregii lucrari.
Compunere:
grund vopsea sau amorsa (pe baza de cuartz, pentru realizarea unei aderente crescute la suprafata de lucru);
tencuieli decorative (acrilice sau siliconice);
vopsea lavabila.